Podmienky používania webstránok primumclinic.sk

Ďakujeme, že používate webové stránky primumclinic.sk, ktorých služby poskytuje spoločnosť Prvá Estetická medicína s. r. o. so sídlom: Veľkoblahovská 1064/20, 929 01 Dunajská Streda a a prevádzkou: Štúrová 26, 929 01 Dunajská Streda.

Ochrana súkromia a súhlas so spracovaním osobných údajov

Klient poskytnutím jeho osobných údajov na stránkach primumclinic.sk v zmysle Zákona č. 122/2013 Z. z. – Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, udeľuje súhlas so spracovaním svojich osobných údajov spoločnosti Prvá Estetická Medicína s.r.o., a to v rozsahu potrebnom na poskytovanie služieb na webových portáloch prevádzkovaných touto spoločnosťou a v súlade so zásadami ochrany osobných údajov. Tento súhlas sa udeľuje na dobu neurčitú.

V zmysle  ustanovenia § 62 v zmysle zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v platnom znení klient udeľuje súhlas so zasielaním obchodných oznámení všetkými elektronickými prostriedkami na účely priameho marketingu. V prípade, ak si klient nepraje ďalšie zasielanie takýchto obchodných oznámení, je oprávnený jednoducho a bezplatne ich kedykoľvek odvolať e-mailom na adrese info@primumclinic.sk.

Na analýzu a rozbor návštevnosti stránok primumclinic.sk používame službu Google Analytics, ktorá zhromažďuje anonymné údaje o správaní používateľov portálu. Podrobné podmienky používania služby Google Analytics sú dostupné na stránke http://www.google.sk/analytics/terms/sk.html

Používaním stránok primumclinic.sk vyjadrujete súhlas s týmito zmluvnými podmienkami používania. Ak so zmluvnými podmienkami nesúhlasíte, nepoužívajte tieto stránky. Prvá Estetická Medicína s.r.o. si vyhradzuje právo zmeniť ľubovoľné ustanovenia týchto zmluvných podmienok. Tieto zmluvné podmienky nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom ich zverejnenia na stránkach primumclinic.sk.

Súbory cookie

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie webovej lokality primumclinic.sk, ukladá táto webová lokalita niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít a portálov.

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Odoberajte novinky z našej kliniky

Top